+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Тарифи на комунальні послуги в Києві все ж зростуть

Вода для киян подорожчає. Фото: litsa.com.ua

Швидше за все, з другого півріччі 2013 року тарифи на комунальні послуги в Києві зростуть. Про це розповів Олександр Попов, голова КМДА. В першу чергу збільшення повинно торкнуться тарифів на воду та опалення.

«На жаль, ми бюджету на 2013 рік до голосування не бачили, він приймався таємно. Якщо там є гроші на різницю в тарифах, які закладаються у витратну частину НАК «Нафтогазу», наприклад, або міністерств і відомств, які забезпечують стабільну роботу енергетичного комплексу та водоканалу - тоді тарифи підніматися не будуть. Але я в цьому сумніваюся. У цьому році, щоб стримати тарифи, Києву потрібно було отримати 5 млрд грн. І ми їх отримали. Зараз регулюванням тарифів займається НКРЕ. Питання по наступному році з нами ще не обговорювалось. Але він обов'язково виникне. І, можливо, зміни в тарифній політиці відбудуться, тому що з кожним роком різниця в тарифах збільшується, і держбюджету забезпечити таку дотацію складно », говорить Попов.

Щодо тарифів на квартплату, Попов пообіцяв, що вони рости не будуть. «Що стосується квартплати, то це наш муніципальний питання, і ці тарифи піднімати не будемо. Ми приймемо рішення, які дозволять ЖЕКам отримувати доходи, наприклад, від оренди приміщень. Це компенсує бракуючі кошти », - резюмував столичний чиновник.

Нагадаємо, цього року Київ отримував гроші на відшкодування тарифів за комунальні послуги.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика