+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

На Шулявці збираються будувати сучасну розв'язку

Один з проектів нової розв'язки. Фото: segodnya.ua

У наступному році влада планує взятися за Шулявський міст. КМДА ініціюватиме фінансування реконструкції в бюджеті Києва на 2013 рік.

На розгляді властей зараз знаходяться два проекти. «Офіційний» від інституту «Київдормістпроект», затверджений ще в 2008 році. Він припускає розв'язку «конюшина» з новим поворотом з вул. Довженка на пр-т Перемоги, а також знесення будівлі цеху заводу «Більшовик» на перехресті вул. Гетьмана та пр-ту Перемоги. Будівництво розв'язки потягне на 150 млн грн, ще стільки ж необхідно витратити на знесення цеху, який давно не використовується.

Інший проект - трирівнева розв'язка з реверсивним розділовим кільцем, як в Європі. Автор проекту, Віктор Петрук, вважає, що перевага його варіанту - висока пропускна здатність, від 19 до 22 тис. автомобілів на годину (зараз - до 8 тис).

«Крім того, коефіцієнт аварійності, у порівнянні з« конюшиною », в нашій розв'язки нижче, також для будівництва розв'язки не потрібно зносити цех" Більшовика ", пам'ятник архітектури», - говорить Петрук.

З цієї розв'язки, каже автор, можна їхати в будь-якому напрямку: виконувати лівий поворот з пр-ту Перемоги на Гетьмана, правий поворот з вул. Довженка на пр-т Перемоги, розворот на пр-т Перемоги в бік центру.

Правда, в «Київдормістпроект» називають альтернативу «гарною картинкою». «Трирівнева розв'язка завжди дорожче, до того ж вона просто не влізе в площу - там залишиться всього 3 метри біля виходу з метро, буде зачеплений цех і нещодавно побудоване п'ятиповерхова будівля», - стверджує директор інституту Володимир Воробйов.

Але чи знайдуться гроші на цю масштабну розв'язку невідомо, адже в держбюджеті на 2013-й рік Києву виділили менше коштів, ніж сподівалися столичні чиновники.


На заметку: Если Вам будет нужна коммерческая недвижимость, то рекомендуем в таком случаи обращаться смело в агентство недвижимости в Волгограде. Агентство недвижимости ADN Group поможет подыскать лучшую недвижимость под любые требования заказчика.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика