+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

«Укртрансгаз» взяв кредит на модернізацію газопроводу

Укртрансгаз підписав контракт. Фото: ord-ua.com

ДК «Укртрансгаз» і Deutsche Bank AG домовилися про відкриття кредитної лінії в розмірі 53,5 млн. євро для реалізації проекту модернізації компресорної станції «Бар» газопроводу «Союз». Про це повідомили в прес-службі Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Планується, що за кошти кредиту буде продовжений термін експлуатації газових компресорів станції ще на 15 років, на 28% знижені обсяги використання паливного газу, а також підвищено коефіцієнт корисної дії газових компресорів. Таким чином, кредитні кошти будуть погашатися за рахунок скорочення витрат ДК «Укртрансгаз» на паливний газ.

Згідно з підписаною угодою, період кредитування становить 10 років і 9 місяців з моменту перерахування кредитних коштів. Німецькою стороною планується профінансувати 85% вартості проекту шляхом надання кредиту німецьким банком Deutsche Bank AG, 15% буде профінансовано ДК «Укртрансгаз» за рахунок власних коштів.

Раніше повідомлялося, що на реконструкцію шахт виділили додаткові гроші.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика