+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

У Києві квартиру вигідніше купувати, ніж знімати

Квартира в новобудові. Фото: telegraf.com.ua

Знімати житло в столиці менш вигідно, ніж купувати житло у новозбудованому будинку на первинному ринку. До такого висновку прийшли фахівці відділу продажів ЖК «ParkStone», проаналізувавши результати досліджень профільних компаній, які розраховують середні ціни на продаж житлової нерухомості і рівень орендної плати.

Як повідомив начальник відділу продажів комплексу «ParkStone» Дмитро Шостя, аналіз проводився на підставі зіставлення поточної ціни на житло і суми орендної плати, яка буде сплачена за 10 років «знімною» життя, якщо при цьому приймати за основу той факт, що орендна плата не буде змінюватися протягом цього періоду. Якщо ціна проживання у своїй квартирі вище то на даний момент вигідніше орендувати житло. Якщо нижче - саме час купити квартиру в новобудові.

«У Печерському, Подільському, Оболонському, Святошинському та Деснянському районах купувати житло в новобудові сьогодні набагато вигідніше, ніж знімати квартиру в цьому ж районі. При цьому співвідношення, яке влаштує потенційних покупців, характерно як для одно-так і для двох-і трикімнатних квартир », - зазначає Шостя.

Раніше повідомлялося, що кількість угод з оренди нерухомості в Києві стало менше.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика