+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Українцям не варто чекати доступної іпотеки

Іпотека в Україні. Фото: gazeta.ua

З 2008 року іпотечні ставки в Україні збільшилися вдвічі, до 26%. Банки бояться, що люди не зможуть повертати кредити. Українці в свою чергу перестали нести заощадження в банки. Останнім нізвідки брати гроші для кредитування. Все це стане причиною того, що наступні 10 років в Україні не буде доступних житлових кредитів. Про це повідомив президент Союзу з нерухомого майна Олександр Рубанов.

«З січня діятимуть нові правила реєстрації нерухомості. Оформлення кредитів, житла подорожчає в два-три рази. При цьому покупець повинен відразу оплатити власними коштами 30% вартості. Без цього позику не дадуть. Офіційний дохід сім'ї повинен становити не менше 9 тис. грн. на місяць. Через таких жорстких умов кредити можуть брати тільки люди зі зв'язками в банках », - говорить експерт.

Він також зазначив, що програми пільгового молодіжного кредитування і доступного житла заморозять, а відновлять, коли стабілізується курс гривні. Але ставки підвищаться. За його словами, в 2013 році іпотечні кредити будуть давати лише фінустанови, які співпрацюють з будівельними компаніями.

Раніше повідомлялося, що банкіри не знають, коли відновиться іпотечне кредитування в Україні.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика