+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Чиновники сподіваються, що новий уряд внесе зміни до бюджету на користь Києва

Попову залишається сподіватися на лояльність нового уряду. Фото: svit24.net

Навіть при неналежному фінансуванні столичної скарбниці з державного бюджету, Київ зуміє забезпечити нормальну роботу всіх основних галузей життєзабезпечення міста. Про це розповів голова КМДА Олександр Попов. За його словами, фінансування міських програм у наступному році має залишитися на тому ж рівні, що і в 2012-му.

«Ми повинні зараз визначитися з варіантом, який би задовольнив місто протягом першого кварталу. Переконаний, що держбюджет обов'язково переглядатиметься за результатами певного періоду, наприклад, кварталу чи півріччя. І саме в цей період ми повинні будемо у співпраці з новим урядом добиватися прийняття рішень, які б гарантували стабільну роботу міста до кінця року », - поділився планами Олександр Попов.

Він також зазначив, що столична влада вже розробила механізм, який дозволить утримати подорожчання квартплати за рахунок власних ресурсів. «Подорожчання комунальних послуг точно не буде. Ми зуміємо компенсувати різницю за рахунок коштів, отриманих від оренди комунальних приміщень », - підкреслив глава КМДА.

Нагадаємо, раніше Попов заявляв, що Київ не зможе функціонувати наступного року.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика