+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Землю на березі Канівського водосховища повернули державі

Суд повернув землю. Фото: irn.ru

Землю на березі Канівського водосховища вартістю більше мільйона гривень повернули державі. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської екологічної прокуратури.

Бориспільським районним судом задоволено позов Дніпровського екологічного прокурора про визнання незаконним та скасування розпорядження Бориспільської РДА щодо відведення земельної ділянки площею 2 га у власність громадянину України для ведення особистого селянського господарства.

Cудом визнаний недійсним Державний акт на право власності на земельну ділянку вартістю 1 млн. 127 тис. грн., Який розташований в прибережно-захисній смузі Канівського водосховища.

На виконання доручення Дніпровської екологічної прокуратури управлінням Держкомзему у Бориспільському районі зазначений державний акт скасований шляхом внесення відповідних даних до «Геодезичну інформаційну систему» та облікових документів Управління.

Раніше повідомлялося, що Києву повернули 16 га землі в Дніпровському районі.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика