+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

В аеропорту «Київ» будують новий бізнес-термінал

Аеропорт «Київ». Фото: bprice.ua

У аеропорту «Київ» (Жуляни) почалося будівництво нового бізнес-терміналу. Новому терміналу обіцяють обробку з дорогого каменю, акваріуми.

«У червні термінал вже прийме перших пасажирів. Хочемо зробити так, щоб зайшов сюди арабський шейх і ахнув від подиву. Золота в оздобленні не буде, але стіни і підлогу збираються прикрашати дорогим каменем, можливо, напівдорогоцінним камінням. Для заспокоєння клієнтів хочуть встановити акваріуми з рибками і повісити величезні картини », говорить замдиректора аеропорту з будівництва Сірій Спатарь.

За його словами сам термінал буде невеликим - 2 тис. 600 кв. м. У терміналі буде кілька кімнат для переговорів - так що бізнесмени можуть прилетіти, тут же підписати документи і полетіти, навіть не виходячи з аеропорту. Гостей зустрічатимуть співробітники і проводжати або в переговорні, або в літак, або в хол для очікування. На другому поверсі розташуються офіси чартерних компаній і номери для екіпажів - з душем, кухнею і ліжком. Обійдеться будівництво VIP-терміналу інвестору в 40 млн. грн.

Раніше повідомлялося, що аеропорт «Київ» відкрив новий міжнародний термінал.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика