+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

У центрі Києва заборонили паркуватися

Парковка в центрі заборонена. Фото: dp.ru

З сьогоднішнього дня, 12 грудня, в Києві буде повністю заборонено паркування автотранспорту в центральній частині міста у зв'язку з введенням надзвичайної ситуації через рясні снігопади. Тимчасова заборона на паркування торкнеться 11 столичних вулиць, повідомили в прес-службі КМДА.

Всі місця, де буде заборонено паркування, обладнають відповідними знаками.

Так, тимчасова заборона на паркування діє на наступних вулицях: Пушкінській, Терещенківській, Хмельницького від вул. Коцюбинського до вул. Володимирській, Басейній від вул. Шовковичної до вул. Круглоуніверситетській, Прорізній від вул. Володимирської до вул. Пушкінській, Софійській, Малій Житомирській, Лаврській (ресторан «Царське село»), бульв. Шевченка, Володимирській від вул. Великої Житомирської до вул. Толстого, крім парковки навпроти будинку № 60, вул. Саксаганського.

Також на час погіршення погодних умов в КП «Київтранспарксервіс» буде працювати цілодобовий штаб, де власники евакуйованих автомобілів, які були припарковані з порушеннями правил, зможуть дізнатися, де знаходиться їх транспорт.

Раніше повідомлялося, що евакуатори будуть забирати машини, що заважають роботі снігоприбиральної техніки.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика