+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Ленінградську площу в Києві можуть перейменувати

Площа може отримати нову назву. Фото: from-ua.com

Прохання про перейменування Ленінградської площі в Дарницьку надійшла чолі комісії Київради Олександра Бригинця від жителів лівобережних районів столиці.

При позитивному рішенні властей витрати на перейменування та зміни в документах будуть мінімальними, оскільки житлові будинки на цій площі мають адреси прилеглих до неї вулиць, а не Ленінградки.

«Наша комісія не буде поспішати з узгодженням цього питання для того, щоб з'ясувати всебічне думку киян. Хоча для мене особисто бажання громади цілком зрозуміло. У Києві існує площа, яка носить ім'я вже неіснуючого міста - це нелогічно », - зазначив Бригінець. Громадська думка депутат пропонує дізнаватися шляхом опитування під егідою Дніпровської райадміністрації.

Нинішня Ленінградська площа виникла в 50-ті роки ХХ століття на місці колишнього контрольного пункту (КП) при в'їзді в місто. У ряді письмових джерел фігурує під назвою площа КП. Сучасну назву отримала в 1958 році.

Нагадаємо, що станцію метро «Іподром» перейменовувати не будуть.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика