+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Інвестора для будівництва метро на Троєщину не знайшли?

Будівництво нової гілки метро може початися вже 1 січня. Фото: trinixy.ru

Як це часто буває в Україні, масштабні проекти, які спочатку позиціонуються, як інвестиційні, в кінцевому рахунку, реалізовуються за рахунок держави. Так було, наприклад, зі стадіонами та аеропортами до «Євро-2102» у Києві та у Львові і, схоже, така ж доля чекає проект з будівництва гілки метро на Троєщину.

Про те, що метро на Троєщину можуть побудувати за державний рахунок, під час представлення держбюджету на 2013 рік розповів перший заступник міністра фінансів України Анатолій Мярковський.

«У нас є 50 мільярдів на фінансування об'єктів інфраструктури. Якщо фахівці підготують проект, будівництво можна розпочати вже 1 січня », - зазначив чиновник.

Нагадаємо, ще два місяці тому столичні чиновники запевняли, що метро на Троєщину буде побудовано за рахунок приватних інвестицій.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика