+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Землю біля аеропорту «Бориспіль» купувати небезпечно

Земля біля аеропорту - часто проблемна. Фото: panoramio.com

Аеропорт «Бориспіль» здійснює планомірну політику повернення земельних ділянок у межах та навколо аеропорту. Багато хто з цих ділянок були придбані у власність з порушенням законодавства України та підлягають вилученню на користь держави, - повідомили в прес-службі аеропорту.

«Зважаючи на активний розвиток аеропорту і необхідність подальшого розвитку інфраструктури підприємства тільки за 10 місяці 2012 року аеропорт« Бориспіль »збільшив площі земельних ділянок на 2,1 гектара. Робота в цьому напрямку надалі буде проводитися все більш інтенсивно. Всього, починаючи з 2009 року, аеропорт вже повернув у держвласність землю загальною площею 27 гектарів », - наголошується в прес-релізі аеропорту« Бориспіль ».

За зверненням керівництва ДП МА «Бориспіль», прокуратура та інші контролюючі органи здійснюють перевірки законності набуття права власності кожної земельної ділянки. У разі виявлення порушень законодавства України, землі повертаються у державну власність, а проти правопорушників порушуються кримінальні та адміністративні справи.

ДП МА «Бориспіль» застерігає потенційних покупців від придбання спірних і сумнівних земельних ділянок в межах і навколо аеропорту.

Нагадаємо, раніше аеропорту «Київ» у Жулянах депутати Кіівсовета не хотіли виділяти додаткову землю.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика