+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Леонід Черновецький називає свій будинок у Конча-Заспі недорогим і непримітним

«Непримітний» будинок Черновецького. Фото: obozrevatel.com

Інформація про те, що будинок екс-мера Києва Леоніда Черновецького в Конча-Заспі, який він продає, коштує 20 млн. доларів, про що раніше повідомляли ЗМІ, не відповідає дійсності. Про це заявив сам Черновецький, оцінюючи будинок значно скромніше.

«Цей будинок не варто навіть десяту частину того, що журналісти одного з українських каналів говорять. І суму-то назвали - 20 мільйонів доларів. Фантазери! », - Заявив Леонід Михайлович і додав:« До речі, публічно обіцяю: якщо будинок куплять хоч за половину цієї суми, я його продам. Половину грошей подарую того журналісту, який розповів цю казку, а інші роздам?? На благодійність », - підкреслив він.

Леонід Михайлович розповів, що хоче продати будинок через те, що він його не влаштовує. Це не те, що йому потрібно.

«Дім мій знаменитий тільки тим, що я сам знаменитий і цікавий моїм співвітчизникам. А так, нічим він не знаменитий. Він недорогий, в порівнянні з будинками «нових українців» і політиків, якихось 20 соток землі. Я б навіть сказав, що він зовсім непримітний », - зазначив Черновецький.

Нагадаємо, про те, що Черновецький продає будинок за 20 млн. доларів повідомили журналісти ТСН з посиланням на власні джерела на ринку нерухомості.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика