+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

У Києві вирубали Каштанову алею заради будівництва приватного котеджу

Каштанову алею знищили. Фото: podolsk.bezformata.ru

Каштанову алею по вул. Ризькій в?? Столиці вирубали заради будівництва приватного котеджу. Така відповідь від КМДА надійшов народному депутату України Олександра Бригинця на його запит.

Згідно з наданою КМДА інформацією, будівництво відбувається на підставі рішення Київради від 24.06.2004 № 326-2/1536 про передачу громадянам у приватну власність земельних ділянок на вул. Ризькій, 57 для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

У 2006 році Шевченківська райдержадміністрація видала гр. Рижуку М.П. державний акт на право власності земельною ділянкою і дані на проектування індивідуального житлового будинку на вул. Ризькій, 57-г.

Відповідне будівництво житлового будинку було схвалено на засіданні секції формування та упорядкування малоповерхової забудови архітектурно-містобудівною радою.

«Замість того, щоб зупинити знищення дерев у відповіді КМДА зазначено, що дії забудовника абсолютно законні», - вважає Бригинець.

Депутат звернувся до Генеральної прокуратури з проханням оскаржити дії структурних підрозділів та скасувати рішення Київради про надання земельних ділянок під індивідуальну забудову.

Раніше повідомлялося, що на Лісовому масиві нове протистояння жителів із забудовниками.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика