+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

На Оболоні визріває ще одна скандальне будівництво

Будівництво ведеться, незважаючи на протести мешканців сусідніх будинків. Фото: bigmir.net

Головне управління містобудування та архітектури не знає, що будується у дворах житлових будинків на вул. Тимошенко, 11-а, 11, 13 і 13-а в Оболонському районі. Така відповідь від КМДА на свій запит одержав депутат Київради Олександр Бригинець.

Управління надало замовнику містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки для будівництва торговельно-офісного центру з паркінгом на вул. Тимошенко, 13/1. Однак проектну документацію на цей об'єкт чиновники управління в очі не бачили, оскільки забудовник не вважає за необхідне її надавати.

Депутат розповів, що спочатку земельну ділянку на вул. Тимошенко, 13-а площею 2,29 га була надана?? Забудовнику - ВАТ «Трест« Південзахідтрансбуд » для будівництва житлового будинку (рішення Київради № 300/1734 від 14.03.2002). Але згодом до цього рішення були внесені зміни, згідно з якими крім житлового будинку на прилеглому земельній ділянці на вул. Тимошенко, 13/1 запланували побудувати ще й торгово-офісний центр з паркінгом.

«Мешканці сусідніх будинків кажуть про небезпеку будівництва і збитку, який він може нанести їх житловим будівлям. Забудовник же, маючи відведення земельної ділянки, чхати хотів на те потріскаються чи сусідні будівлі чи ні, залишиться життєвий простір у дворі чи ні - він зухвало будує прямо на комунікаціях навколишніх будинків і забиває палі, від яких чується дзенькіт скла в довколишніх будинках », - переказує скарги жителів Бригинець.

Депутат нагадав, що жителі досі не можуть домогтися проведення перевірки екологічною інспекцією Києва щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства при проведенні будівельних робіт на вул. Тимошенко, 13/1. За словами екологічної інспекції, вона не може провести перевірку, оскільки чекає дозволу Державної екологічної інспекції України.

Нагадаємо, проти будівництва розважального центру під вікнами своїх будинків протестують і жителі Троєщини.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика