+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

За неякісну розмітку співробітників «Київавтодору» можуть посадити за грати

Розмітка не відповідає вимогам держстандарту. Фото: eaomedia.ru

Прокуратура Києва почала досудове розслідування кримінального провадження стосовно посадових осіб комунальної корпорації «Київавтодор», винних у неякісній дорожній розмітці на столичних дорогах. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

За даними прокуратури, протягом квітня-червня 2012 посадовими особами КК «Київавтодор» було перераховано підрядній організації 5 млн. грн. бюджетних коштів за виконані роботи з нанесення дорожньої розмітки.

Однак прокурорською перевіркою встановлено, що дорожня розмітка на київських дорогах, зокрема «Стоп лінія» для автомобілів і розмітка регульованого і нерегульованого пішохідного переходів, не відповідають вимогам Державного стандарту і, за інформацією столичного ДАІ, створює реальну загрозу життю людей.

До того ж, дорожня розмітка, яка не відповідає стандартам, підлягає повторному нанесенню, для чого потрібно ще 5 млн. грн.

У липні 2012 року у зв'язку з відсутністю належної дорожньої розмітки «Пішохідний перехід» в Оболонському районі відбулося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких пішоходи отримали тілесні ушкодження.

УДАІ ГУМВС України в м. Києва внесено припис КК «Київавтодор» про невідкладне нанесення дорожньої розмітки відповідної якості.

За зловживання службовим становищем посадових осіб компанії загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Раніше повідомлялося, що киянам набридло дивитися, як «Київавтодор» розкрадає гроші.

Заметка. На сегодняшний день довольно актуальна услуга оценка стоимости дома, в связи с активным развитием рынка в направлении купли - продажи. Зачастую недвижимость сложно правильно оценить обычному обывателю, именно для этих целей существуют подобные услуги.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика