+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Киянам набридло дивитися, як «Київавтодор» розкрадає гроші

Подивитися на результати роботи «Київавтодору» можна було під Прокуратурою. Фото: bagnet.org

Біля будівлі столичної прокуратури активісти громадських організацій провели акцію протесту проти розкрадання держкоштів керівництвом КП «Київавтодор».

КМДА виділила комунальній корпорації «Київавтодор» 155 млн. грн. для ремонту доріг в цьому році. Останній термін здачі об'єктів був в кінці жовтня цього року, однак він був продовжений до 10 грудня.

Активісти провели рейд по тим вулицям, де, згідно з розпорядженням КМДА № 1078 від 25 червня 2012 року, КП «Київавтодор» Додж був провести ремонт дорожнього покриття на автомобільних дорогах і біля прибудинкових територіях, і все побачене фотографували. З'ясувалося, що комунальники провели ремонт тільки в 70% випадків. Фотографії невідремонтованих доріг протестувальники розвісили біля стін прокуратури.

Таким чином, як пояснили активісти, вони хотіли звернути увагу прокурора міста Києва Миколи Бескишкого на те, що «Київавтодор» щорічно розкрадає мільйони гривень, які виділяються на ремонт доріг прибудинкових територій. Виходячи з бюджету, який КМДА виділила «Київавтодору», ремонт одного квадратного метра прибудинкових територій обходиться місту у 300 грн., Тоді як приватні компанії, які займаються укладанням асфальту і ремонтом доріг стверджують, що 300 грн. за кв. м це вартість прокладання автотраси, 150 грн. - Коштує ремонт дороги в місті, і всього 80 грн. - Ремонт прибудинкових територій.

«Тобто з 300 гривень 220 (а це близько 73% від бюджету) просто-напросто розкрадаються», - стверджують активісти.

Активісти написали письмові вимоги до прокурора міста Києва провести розслідування за фактом розкрадання коштів, а за результатами розслідування всіх винних притягти до відповідальності.

Нагадаємо, на початку жовтня «Київавтодор» відзвітував про те, що відремонтував 72 прибудинкові території.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика