+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Локальних брендів важко розвиватися в Україні

В українських ТЦ представлено небагато місцевих брендів. Фото: shopogoliki.by

Локальні бренди і невеликі українські компанії страждають від державного адміністративного тиску у вигляді різних перевірок з одного боку, і від неможливості залучити ресурси для розвитку бізнесу, з іншого. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Філіп Бертере, директор компанії «Іммошан Україна» (група Auchan).

«Ми як девелопери це дуже чітко відчуваємо, адже готові і були б раді, якби площі в торгових центрах орендували місцеві бренди, але їм важко конкурувати на ринку через те, що банки їм не видають кредити, а також роблять недоступними інші механізми фінансування, які вони готові запропонувати великим компаніям. У невеликих операторів такої можливості немає, оскільки вони не можуть показати банкірам якісь великі активи або надати серйозні гарантії », - зазначив Філіп Бертере.

Але, за словами експерта, це лише одна сторона медалі. «Крім цього перешкодою для розвитку багатьох локальних брендів є те, що на них постійно здійснюється адміністративний тиск з боку держави у вигляді безліч перевірок, тому у них просто немає можливості приділити достатньо часу своєму профільному бізнесу», - додав Бертере.

Раніше він озвучував інші причини, через які власникам торгових центрів важко працювати з місцевими брендами.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика