+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

За несвоєчасне прибирання снігу та льоду міська влада обіцяє штрафувати

Балансоутримувачі територій повинні прибирати сніг або платити штрафи. Фото: dfact.net

У зв'язку з погіршенням погодних умов Головне управління контролю за благоустроєм КМДА попереджає про відповідальність підприємств, установ та організацій міста за неналежне утримання балансових територій у зимовий період.

Так, згідно з правилами благоустрою, балансоутримувачі територій повинні: забезпечувати своєчасне прибирання снігу та льоду з балансової та прилеглої території; негайно проводити очищення дахів та козирків від снігу та бурульок з дотриманням заходів з безпеки руху пішоходів; огороджувати небезпечні місця на тротуарах, переходах.

За невиконання відповідних вимог правил благоустрою міста щодо належного утримання територій у зимовий період, порушники будуть притягнуті до відповідальності згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу на громадян і на посадових осіб від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів (від 340 до 1 тис .360 грн.), А для суб'єктів підприємницької діяльності сума складе від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1 тис. 700 грн.).

Нагадаємо, що в деяких районах Києва виникали проблеми з підготовкою до зими.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика