+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

У Києві знесли історичну будівлю

Будинок знесли. Фото: segodnya.ua

Будинок в пер. Десятинному, 3, проти знесення якого виступали київські активісти, знесли. Про це повідомили в прес-службі голови комісії Київради з питань культури і туризму Олександра Бригинця.

«Як усі ми знаємо, багато киян виступали проти знесення цієї будівлі. Адже навіть якщо з юридичної точки зору всі документи були підготовлені, то з моральної - кияни бачать небезпеку в знесенні вказаного будинку, який має історичну цінність », зазначив Бригінець.

Депутат також додав, що якщо на місці згаданого будинку, який стоїть на фундаменті Княжого палацу, буде зведено велику капітальна будова, то про ідею відновити Княжий палац або включити його фундамент в загальний історико-туристичний комплекс на Старокиївській горі разом з фундаментом Десятинної церкви можна забути .

Як відомо, будинку в провулку Десятинному, 3 і 5 були передані в 2002 році Української православної церкви Київського патріархату для експлуатації та обслуговування адміністративних та господарських приміщень. Тепер історичні будівлі зносять, а на відведеній території заплановано будівництво.

Раніше повідомлялося, що на Андріївському узвозі знесли історичні будинки.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика