+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Харків'яни активізують роботу зі створення Генплану

У Харківській області працюють над генпланом. Фото: photo.i.ua

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін дав керівникам тих районів, де не оновлені схеми районів та генеральні плани міст, доручення до 15 січня надати першочергові містобудівні документи.

В даний час ця робота не почата в п'яти районах. Основна причина - брак бюджетних коштів. З нового року в містах та районах Харківської області (як і по всій Україні), де не оновлена містобудівна документація, стане неможливим проведення будь-яких дій, пов'язаних з виділенням земельних ділянок та зміною призначення землі.

«Якщо не буде проведена хоча б первинна робота, з 1 січня ви повністю зупинитеся в реалізації будь субвенції, спрямованої на відновлення і ремонт соціальних об'єктів. Не можна допустити, щоб десь у нас не було можливості освоювати кошти через недоробки керівництва », - сказав губернатор.

Також чиновник повідомив, що буде посилена персональна відповідальність керівників тих територіальних одиниць, де робота по складанню містобудівних документів ведеться не на належному рівні.

Раніше повідомлялося, що зонінг в Україні практично ще ніде не проводили.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика