+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Юристи відзначають позитивні зрушення в процесі реєстрації земельної ділянки

Чиновники вже швидше підписують і оформляють необхідні документи. Фото: re-remont.ru

Експерти сподіваються, що в 2013 році з'явиться єдиний державний реєстр з реєстрації прав, який дозволить людям реєструвати своє нерухоме майно, зокрема землю, більш оперативно. Про це ІАП «Столична нерухомість» розповів Олексій Фелів, партнер міжнародної юридичної фірми Beiten Burkhardt.

«Вже навіть в цьому році ми спостерігали такі випадки, коли підписувалася угода про купівлю-продаж земельної ділянки, ставилася печатка у нотаріуса на державному акті, і протягом двох тижнів місцеве управління земельних ресурсів ставило свою печатку про перехід права власності. Тобто процес переходу права власності на земельну ділянку займав два тижні. Це хороший прорив у порівнянні з тим, як це відбувалося раніше », - зазначив юрист.

Нагадаємо, що згідно з інформацією Держкомзему, практично всі власники земельних ділянок у Київській області вже отримали акти на землю.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика