+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

На ринку нерухомості Києва активізувалися шахраї

Шахраї намагаються «заробити на повітрі». Фото: mrhow.ru

На київському ринку нерухомості активізувалися шахраї, які прагнуть заробити легкі гроші на довірливості учасників ринку купівлі-продажу, а також оренди об'єктів нерухомості. Про це попереджає генеральний директор агентства нерухомості «Благовіст» Ірина Луханіна.

Вона повідомляє, що в мережі Інтернет з'явилося оголошення про те, що за певну (досить істотну) суму можна отримати доступ до бази об'єктів агентства нерухомості «Благовіст».

За словами гендиректора «Благовісту», шахраї досить часто користуються розкрученим брендом і сформованої за роки роботи репутацією агентства і від його імені намагаються реалізувати свої незаконні схеми. Але агентство нерухомості «Благовіст» не має відношення до таких проявів і ставиться до них вкрай негативно, часто за допомогою власних ресурсів і за своєю ініціативою обчислюючи шахраїв і передаючи їх в руки правоохоронних органів.

«Зрозуміло, що факти обману і махінацій в цілому засмучують, але зростання їх кількості в даний період свідчить про те, що ринок нерухомості Києва стабілізувався і починає все активніше набирати обертів. Адже на неефективних або завмерлих ринках шахраям просто нічого робити. Тому з подальшим зростанням ринку нерухомості столиці можна очікувати і збільшення активності нечесних «посередників». Я настійно рекомендую існуючим та потенційним клієнтам агентств нерухомості звертатися з питань придбання або продажу нерухомості виключно до професіоналів. До вибору партнера, за допомогою якого Ви плануєте оформити договір купівлі / продажу нерухомості, необхідно підходити дуже ретельно і виважено, спираючись на його досвід, репутацію і позиції на ринку », - зазначила Ірина Луханіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронні органи дуже пасивно розслідують справи про махінації з нерухомістю.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика