+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Взимку на Хрещатику буде суцільне свято

Різдвяний ярмарок вже працює. Фото: youreporter.ru

У центрі Києва, на Хрещатику, з 8 грудня 2012 до 19 січня 2013 року буде працювати новорічно-різдвяна село. Відповідне рішення в КМДА прийняли «з метою популяризації Києва як європейського туристичного міста».

В рамках новорічно-різдвяної села біля Пасажу, зокрема, буде працювати пересувний атракціон «Київська Карусель», а на ділянці від Майдану Незалежності до Бессарабської площі курсуватиме «Поїзд Святого Миколая». Він буде їздити в робочі дні по тротуарах, у вихідні та святкові - з проїжджої частини.

Відзначимо, що на непарній стороні Хрещатика вже почала працювати традиційна Благодійний різдвяний ярмарок «Від Миколая до Різдва», яка триватиме до 13 січня наступного року. Від вул. Архітектора Городецького до вул. Прорізній розміщені 25 будиночків різдвяного ярмарку.

У КМДА обіцяють подбати про те, щоб під час святкових заходів було достатньо туалетів, а Хрещатик не «потонув» у смітті.

«Головне управління комунального господарства подбає про встановлення необхідної кількості туалетних модулів і разом з Печерською та Шевченківською райдержадміністраціями забезпечить установку додаткових урн і контейнерів для збору відходів і їх вивезення», - відзначили в мерії.

Нагадаємо, що раніше киянам пообіцяли ілюмінацію у новорічно-різдвяний період.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика