+380 62  73-12-12
+380 62  73-12-13

Перший етап будівництва розв'язки на Поштовій площі завершать до кінця року

Будівельники скоро перейдуть на іншу ділянку. Фото: segodnya.ua

На Поштовій площі в Києві будівельники закінчують монтувати опори майбутньої транспортної розв'язки. Цим завершується перший етап будівництва розв'язки на Поштовій площі, а в грудні будівельники почнуть зведення другої частини тунелю. Тоді техніка переміститься ближче до будівлі Річкового порту. На час проведення робіт для автотранспорту облаштують по дві смуги руху в обидва боки, - повідомили в КМДА.

Другий рівень розв'язки будівельники планують здати в січні. Зараз полестакади, що перетинаються з Боричевого току до вул. Набережно-Хрещатицькій, вже наполовину перекрили. До кінця листопада тут встановлять останні опори.

Заметка. Как правило, кредиты под залог довольно крупные, поэтому предмет залога должен оцениваться дорого. Например, многие банки выдают кредиты под залог недвижимости, причём недвижимости любого плана, можно взять кредит под залог квартиры, можно использовать в качестве залога частный дом, гараж, другие постройки.

Паралельно естакаду почнуть бетонувати, щоб вже на початку наступного року покрити шляхопровід ізоляцією, після чого заасфальтувати. Під цим дворівневим поворотом зараз паралельно роблять частину підземного переходу, який одночасно буде входом на станцію?? Метро «Поштова площа». Пішохідний тунель проляже під Боричевим током.

Монтаж відбувається переважно вночі, щоб не заважати руху транспорту, а також у зв'язку з підвищеною небезпекою робіт. Техніка та будівельники на об'єкті працюють цілодобово.

Нагадаємо, що масштабне будівництво на Поштовій площі, на думку фахівців, може нести небезпеку для столичного метро.

Интересные заметки

Областной центр недвижимости
Чем сейчас занимается областной БТИ? Есть ли очереди в его коридорах?

Типы фундаментов
Надежность и прочность фундамента являются залогом долговечности здания

Чем рискует поручитель по кредиту
При нарушении обязательств банк имеет право обратиться с иском в суд

Квартиры внаем становятся лучше

Как стало известно, столичные квартиросъемщики начали повышать свои требования относительно квартир, которые предоставляются им в аренду. На фоне довольно низкого спроса владельцы квартир вынуждены идти им на встречу, обеспечивая квартиры необходимой бытовой техникой и новым ремонтом


Обратите внимание
Наш адрес:
г. Донецк, ул.Плеханова, д.26, офис 12. Здание торгово-офисного центра "Садко"
По поводу вакансий обращайтесь по тел. +380 62 73-12-13
Яндекс.Метрика